top of page

Rólam

Derzsi Eszter_Bulidoboz_20220723-0649 copy.jpg

Fotót készítette: Derzsi Eszter (@drazsinart)

Örök álmodozóként biztos vagyok abban, hogy a születésnapok, a lánybúcsú, a babavárás, a szalagavató, a ballagás vagy akár csak egy barátunk felvidítása mind-mind különleges alkalom, igazán különleges kell legyen! 

 

Hiszek a láthatatlan, de szoros kötelékekben, a gyermeki játékosságban és felszabadultságban, a közös és felejthetetlen emlékek építÅ‘köveiben, az örömkönnyes nevetés gyógyító és motiváló erejében. A bulidobozok elsÅ‘dleges célja, hogy az elfoglalt, esetleg kevésbé kreatív, de szívük mélyén minÅ‘ségi idÅ‘re és kalandos élményekre vágyóknak is legyen lehetÅ‘ségük ezekre az örömkönnyes, közös örökemlékek gyűjtésére úgy, hogy az a lehetÅ‘ legjobban rájuk és az alkalomra legyen szabva. 

​

Mindemellett én már végig jártam a lánybúcsú szervezés buktatóit, a ballagási és konfirmációs nagycsaládos ebédek kihívásait, a meglepetésnek szánt szülinapok kudarcait. Az itt szerzett tapasztalatok, élmények felhasználásával alkotott játék-, dekor-, ajándék- és felkérÅ‘dobozok, a támogató blogbejegyzések és a tematikus podcastek mind azért születtek és születnek, hogy a legkevesebb ráfordított idÅ‘vel, még kevesebb feleslegesen kidobott pénzzel és negatív élmény nélkül ünnepelhessetek.

​

Gyere, tarts velem kalandos új utamon és nézz szét webshopomban! Hidd el bármilyen alkalomról vagy társaságról legyen is szó, mindannyiótok számára felejthetetlen és különleges estét tudunk varázsolni együtt!

kategoria kepek (940 × 940) (5).png
bottom of page