top of page

 

Lánybúcsúra fel!

 
Legjobb barátnÅ‘töket eljegyezték?
Lánybúcsúra készültök?
​
​
Megtalálta barátnÅ‘tök az Igazit és buliznátok vele egy nagyot, még így utoljára? Akkor kötelezÅ‘ meglesned a következÅ‘ darabokat, hiszen egy igazi csajos kollekciót álmodott meg a Ginger Ray, ami különösen közel áll a szívemhez, s szorosan kapcsolódik a Bulidoboz megszületésének gondolatához és a márka iránti elkötelezÅ‘désemhez.
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
A Te szívedet is elrabolták ezek a darabok? Variáld a Hootyballoo 'She said yaaas' kollekciójával, hogy a lufik és egyéb kellékek se hiányozzanak a buliból. Ha pedig menyasszonyi kiegészítÅ‘ket vagy egyenruhákat keresel, nézz szét lánybúcsús kiegészítÅ‘ink közt is!
Nassolnivalókra váró jegygyűrűs tálaló tálcák és tányérok, fröccsre és shotokra váró poharak, örömkönnyes-boros-rúzsokra váró szalvéták, nevetésre váró lufiszettek, menÅ‘ képek után áhítozó bannerek, menyasszonyra váró fátylak és kiegészítÅ‘k, barátnÅ‘kre váró szalagok.

Egyszóval mindent, tényleg mindent megtalálsz webshopunkban a Ginger Ray kínálatából is.
rose gold lánybúcsú dekoráció
A Ginger Ray 'Blush hen' kollekciója a tökéletes bizonyíték arra, hogy elérhetÅ‘ áron szervezhetünk ízléses, trendi és különleges lánybúcsút. A pasztell színvilág és rose gold részletei garantáltan megalapozzák a lánybúcsús hangulatot. Ha még keresed azt az extrát, ami megadná az utolsó varázst a bulitokhoz, nézd meg ezeket a darabokat, hiszen megadhatják mindazt, amit keresel és amire a szíve mélyén minden menyasszony vágyik.
'team bride' papír tányér lánybúcsúra
team bride lánybúcsú papír pohár
rose gold shot pohár lánybúcsú
lánybúcsús lufi szett
team bride lánybúcsú szalvéta
lánybúcsú lufiszett
rose gold bride to be lánybúcsú felirat
HN-859 - Ring Grazing Board-min.jpg
bottom of page