top of page

 

Karácsony,

a partivilág luxusmárkáival

 
Letisztult, de elegáns karácsonyi dekorációt keresel?
Természetközeli, skandináv jellegű kiegészítÅ‘kkel várnád az év végét?
Te is hiszel még a meglepetés erejében?
​
​
Idén is elhoztam nektek a partivilág legújabb és legtrendibb ünnepi kiegészítÅ‘it, hogy ne csak túléld, hanem megéld az év végi elcsendesedést, a meghitt, közös perceket, akár több, akár kevesebb adatik belÅ‘le idén. Ha még hiányzik egy kis extra, vagy nincs arra idÅ‘d, forrásod, hogy minden tökéletes legyen, a következÅ‘ darabokkal könnyen becsempészheted otthonodba azt, amire még szíved vágyik.
​
​
Girlandok, beltéri dekorációk
A Ginger Ray karácsonyi arany és ezüst darabjaival könnyen megteremtheted a még hiányzó szikrát az év végébe. 

Fagyöngy girlandjaival most a ti otthonotokba is bekerülhet a karácsonyi filmekbÅ‘l ismert, béke és család jelképeként is híres növény, melyet mind arany, mind ezüst változatban megtaláltok webshopunkban.
arany fagyöngy girland
Ha valami tényleg különlegessel díszítenéd az ünnepi helyszínt, ne hagyd ki a karácsonyi konfettis lufikat sem, melyek bár szokatlanok lehetnek elsÅ‘re az ünnepekhez kapcsolódóan, de már ismeritek Micimackótól származó hitvallásomat, melyben szentül hiszek a karácsonyi ünnepek kapcsán is: senki sem képes szomorú maradni lufival a kezében!

S ha eddig nem tudtad volna, a Ginger Ray egyike azoknak a márkáknak, akik úgy próbálják környezettudatossá tenni az ünneplést, hogy nem kell lemondanunk a trendi és valóban hangulatot fokozó dekorelemekrÅ‘l. Ezek a lufik már 100%-ban lebomló anyagból készültek, a bennük található konfetti pedig valójában selyempapír, így már valóban nem lehet több kifogás ellenük.
fagyöngy ezüst girland
ezüst konfettis karácsonyi lufi
arany konfettis karácsonyi lufi
Ha a zöld fenyveseket varázsolnád falatokra vagy ablakotokba, esetleg fából készült, natúr karácsonyfa díszeket keresel, az alábbi két csodadarabunkat feltétlen látnod kell:
fenyőfa karácsonyi girland dekoráció
natúr fa újrahasználható karácsonyfa díszek
Ha te is szereted minden évben személyre szabni az ajtódíszedet, válaszd ezt a led fénysorral kiegészített cédruskoszorút, melyet hosszú éveken keresztül az aktuális trendekhez és dekorációdhoz tudsz igazítani. De ha már megvan a tuti és örök ajtódísz, meghitt dekorelem lehet a kandalló feletti üresebb térnek is.
cédrus személyre szabható ajtó koszorú dísz
Ha letisztult, természetközeli, esetleg skandináv jellegű dekorációt, ajándékot keresel az alábbi darabok nem fognak csalódást okozni. Fa alapanyaguknak köszönhetÅ‘en modern hangulatot képviselve, évrÅ‘l évre lehetnek újra otthonod ékei:
fényfüzéres házikók karácsonyi fa dekoráció led fénnyel
merry christmas fa karácsonyi girland felirat
fa karácsonyi hegy dekoráció
Asztali teríték
Ha idén nincs idÅ‘d pepecselni az aprósüteményekkel vagy a díszítés már nem az erÅ‘sséged, ezzel az akril dísszel ez esetekben sem kell lemondanod az ünnepi édességrÅ‘l. Ugye, hogy a kevesebb néha több? A felszabaduló idÅ‘t pedig így már nyugodtan a szeretteiddel töltheted, lelkiismeret furdalás nélkül. 
SPRK-148 - Merry Christmas Cake Topper.jpg
Ha idén nem szeretnéd kockáztatni az ünnepi étkészlet épségét, kevesebbet mosogatnál, esetleg a kisebbek asztalát tennéd hangulatosabbá, a Meri Meri karácsonyi csíkos, FSC védjeggyel ellátott papírból készült kollekciója nem fogja mosoly nélkül hagyni a szemeket. A négy szín kombinációja egy igazán vidám asztallá tudja varázsolni a legkomorabb sarkot is. 
karácsonyi papír tányér
karácsonyi papír pohár
karácsonyi szalvéta
Ha még több mosolyt csalnál a fiatalabb korosztály arcára, nézd meg Téli meseváros kollekciónkat, illetve Turpi és a csínymanók történetét se hagyd ki az olvasandók közül, hátha idén picit több humort és minÅ‘ségi idÅ‘t tudtok csempészni a káoszos év végi hajrába
​
Végül pedig egy személyes kedvencemmel búcsúznék, de buzdítalak titeket arra, hogy folyamatosan lessetek be webshopunkba, hiszen készletünket állandóan bÅ‘vítjük. S ha már ott jársz, ne felejtsd, babavárók, lánybúcsúk, szülinapok és egyéb bulik kellékeit és dekorációit is megtalálod kínálatunkban! Ünnepelj velünk!
​​És hát akkor az a darab, amely az én szívemben elsÅ‘ként kapott helyett tavaly, egy kötelezÅ‘ darab minden koktélsarokba és GIN fanatikus otthonába, nem csak a karácsonyi idÅ‘szakra, hiszen ki tudna nemet mondani egy igazán jó gin-tonicra?
gingle bell karácsonyi gin girland koktél sarokba
bottom of page