top of page

 

Igent mondott!

 
Legjobb barátnÅ‘töket eljegyezték?
Lánybúcsúra készültök?
Az eljegyzési bulitokat dobnád fel?
​
​
Ha a fentiek közül bármelyik kérdésre a válaszod igen, ne hagyd ki a Hootyballoo 'she said yaaas' kollekcióját se a listádról. Modern, fiatalos, kellÅ‘en csajos és ami a legfontosabb, tökéletes hangulatfokozó darabok várnak Rátok és a közös, boldog ünneplésre.
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
A Te szívedet is elrabolták ezek a darabok? Variáld a Ginger Ray 'Blush hen' kollekciójával, hogy a lufik és egyéb kellékek se hiányozzanak a buliból. Ha pedig menyasszonyi kiegészítÅ‘ket vagy egyenruhákat keresel, nézz szét lánybúcsús kiegészítÅ‘ink közt is!
Otthon tartjátok a lánybúcsút, de szeretnétek buli hangulatot teremteni?

A bannerek elsÅ‘dleges célja nem az, hogy jól mutassanak a parti képeken. Sokkal inkább arra hivatottak, hogy megalapozzák a hangulatot.

Válasszatok egy uncsi falat, díszítsétek bannereinkkel, pár lufi, egy-két egyéb kellék és a bérelt helyek töredékéért varázsolhattok egy különleges lánybúcsút a menyasszonynak anélkül, hogy le kéne mondanotok a passzoló és ízléses dekorról.
she said yaaas felirat lánybúcsúra
she said yaas dekoráció lánybúcsúra, eljegyzési bulira
Örök álmodozóként hiszek a kimondott igen jelentÅ‘sségében,  épp ezért kerültek be kínálatunkba ezek a csodadarabok, melyek kellÅ‘képp jelképezik ennek a rövid szónak a fontosságát. Nélkülözhetetlen kiegészítÅ‘i és hangulat alapozói lehetnek a tökéletes lánybúcsúnak, ugyanakkor egy egyszerűbb eljegyzési bulinak is tökéletes dekorációs elemei lehetnek a kollekció bannerei, tányérjai, szalvétái és poharai.
she said yaaas papír tányér lánybúcsúra
she said yaaas papír pohár lánybúcsúra
she said yaaas szalvéta lánybúcsúra
bottom of page