top of page

 

A tökéletes babaváró dekoráció

 
Unod a rózsaszín-kék babavárós dekorációkat?
Valami elegánsabbra és különlegesebbre vágysz?
Akkor nézz szét a Bulidoboz virtuális polcain!
Ha neked is eleged van már a szokásos babaneme leleplező gender reveal partik színvilágából és nem szeretnéd eköré a két szín köré felépíteni a babaváró bulit, akkor mutatok most pár alternatívát! Szigorú szemmel válogatott termékeink között megtalálhatod az elegáns és letisztult babaváró kellékeket is, egyenesen a partivilág luxusmárkáinak gyártósorairól. (Ha a termékek téged is azonnal rabul ejtenek, ne habozz, kattints a képekre és azonnal hozzájuk juthatsz!)
A Ginger Ray ‘Hello baby’ kollekciója bézs-fehér színvilágával arra hivatott, hogy egy igazán egyedi és letisztult babavárót szervezhessetek, mely önmagában is eleganciát tükröz, de színes kiegészítőknek is tökéletes alapja lehet.

Varázsereje, hogy minden stílusba jól beépíthető, hiszen egy zárt terű buli háttérfalának színein, mintáin lágyít, szabadtéren pedig kifinomult ünnepi hangulatot teremt.
hello baby babaváró lufiszett
Jómagam nemcsak a színvilága miatt szerettem bele a kollekcióba, hanem mert a 'baby shower' feliratban és a konfettis lufikban elrejtett kis felhőcskék tükrözik mindazt, amit a szülői létről gondolok.

Vannak pillanatok, amikor a legnehezebb kő sem tud a földön tartani és szárnyalsz a felhők felett, de akadnak bőven olyan percek is, amikor úgy érzed a felhők kitakarják a remény összes sugarát, s nem jutsz D-vitaminhoz sem.
baby shower babaváró felirat dekoráció
baby shower babaváró felirat dekoráció
nude fehér lufiszett
HEB-101 - Hello Baby Cloud and Speckle Cup.jpg
HEB-102 - Hello Baby Cloud and Speckle Plate.jpg
HEB-103 - Hello Baby Cloud and Speckle Napkin.jpg
Őszintén, nem gyönyörűek ezek a darabok? Azonban ha mégis hiányolod a cukiságot a fentiekből, akkor neked a Hootyballoo ‘Hello little one’ kollekciója lesz a tökéletes választás. Nézd meg a kollekció darabjait!
bottom of page