top of page

 

Bogárbuli, vagyis minden,

amire egy kis felfedezÅ‘ vágyik

 
Tematikus gyerekzsúrra készültök?
A ti családotokban is vannak mindent felfedezni vágyók?
Esetleg még tanácstalan van milyen módon kösd le a nálatok nyaraló apróságokat?
​
​
Nos, a Bulidoboz polcain már találtok balerinákat, tündéreket, dínókat és más állatokat is, most mégis egy különleges gyerekzsúr tematikával jövünk, mellyel szinte berobbant 2024-be a Ginger Ray. A kollekcióban katicabogarak, méhecskék, giliszták, hangyák és egyéb rovarok kapták meg a fÅ‘szerepet. Bár elsÅ‘re talán fiúsabb tematikának tűnhet, valójában úgy gondolom nincs olyan csöppség, akiket ne varázsolna el ez a világ, hiszen aprók, nagyok, cukik és talán ijesztÅ‘k, mozognak és lefagynak, sÅ‘t még színt vagy alakot is változtathatnak. Különleges világ ez, melyhez a Bulidobozban most különbözÅ‘ buli kiegészítÅ‘ket találhattok, hogy igazán jól sikerüljön az elképzelt zsúr.
A bogárbuli fÅ‘szereplÅ‘i megjelennek papír tányérokon, szalvétákon, sÅ‘t 3D formában kelnek életre a kollekció papír poharain, ami mellett találtok még kínálatunkban 'Happy birthday' feliratú bannert és lufiszettet is társaikkal, sÅ‘t hoztunk nektek egy 30 db-os bogár szettet is, mely cukiságait használhatod dekorációs elemként a szobában vagy szabadtéren, díszítheted vele az asztalt és a székeket, de akár még egy kincskeresÅ‘ vadászatba is bevonhatod Å‘ket.
bogárbuli
Extra tippek:

1. Rendezzetek rovargyűjtÅ‘versenyt és készüljetek egy kis aprósággal, hogy a legtöbbet megtaláló felfedezÅ‘t jutalmazni tudjátok.

2. Készüljetek pár érdekes infóval ezekrÅ‘l a kis lényekrÅ‘l és kössétek össze a kellemest, a hasznossal.
bogárbuli invázió fali dekoráció
bogárbuli papír parti tányér tematikus gyerekzsúrra
bogárbuli papír pohár
bogárbuli szalvéta
Happy birthday bogárbuli banner, felirat
bogárbuli 5 db-os szülinapi lufiszett
Még te is barátkoznál velük? Akkor irány a webshop és szerezd be a Bogárbuli kellékeit! Ha pedig valami csajosabbat keresel, ne feleledkezz meg balerináinkról és tündéreinkrÅ‘l, sÅ‘t a bogárbuli virágokkal teli testvérkollekciójáról se!
bottom of page