top of page

 

A tökéletes babaváró dekoráció

 
Unod a rózsaszín-kék babavárós dekorációkat?
Valami elegánsabbra és különlegesebbre vágysz?
Akkor nézz szét a Bulidoboz virtuális polcain!
Ha neked is eleged van már a szokásos babaneme leleplező gender reveal partik színvilágából és nem szeretnéd eköré a két szín köré felépíteni a babaváró bulit, akkor mutatok most pár alternatívát! Szigorú szemmel válogatott termékeink között megtalálhatod az elegáns és letisztult babaváró kellékeket is, egyenesen a partivilág luxusmárkáinak gyártósorairól. (Ha a termékek téged is azonnal rabul ejtenek, ne habozz, kattints a képekre és azonnal hozzájuk juthatsz!)
A Hootyballoo 'Hello little one' kollekciójának termékei nem csak azért különlegesek, mert jelenleg egyedül a Bulidoboz kínálatában találhatóak meg az országban, hanem mert elegáns gólyái az apró rose gold részletekkel fűszerezve, tagadhatatlanul elvarázsolnak mindenkit.
Tudtad, hogy a gólyák a skandináv mitológiában a családi értékek és a tisztaság védelmezői?

A fehér gólyákat és pompomokat tartalmazó girland, egy leheteletnyi rose golddal fűszerezve segít nektek egy letisztult, elegáns babaváró buli életre keltésében. Akár baba bejelentős, akár köszöntős vagy hazatérős dekorelemnek szánjátok, sikere lesz. 
HBHO111_2.jpg
HBHO103_2_edited.jpg
gólyás babaváró girland dekoráció
gólyás szalvéta babaváró bulira
HBHO113.jpg
Őszintén, nem gyönyörűek ezek a darabok? Azonban ha mégis valami természetközelibb vonalban gondolkodsz, akkor neked a Ginger Ray 'Hello baby' kollekciója lesz a tökéletes választás. Nézd meg a kollekció darabjait!
bottom of page