top of page

Mitől lesz felejthetetlen és igazi siker egy babaváró buli?

Updated: Aug 6, 2023

Nos, mielőtt bármilyen szervezésbe és rendelgetésbe belekezdetek, elsőkörben azt kell eldöntenetek: mi a célja a bulinak. Nosztalgiázhattok a családdal és szeretteitek körében, felfedhetitek a Titkot, ami mindenkit izgat, de lehet egy laza, ejtőzös program is, mert kimerültek a szülők és minden boldogságmolekulájuk ellenére, szükségük van még egy kis extra feltöltésre. Mind remek alkalom arra, hogy egy kis időt töltsetek együtt, de ami a legfontosabb, hogy az evésen-iváson kívül legyen egy kis minőségi időtök is.

Ha megvan a buli célja, a szervezés során ne felejtsétek el szem előtt tartani a buliszervezés 5 aranyszabályát:
1. az Ãœnnepeltek;
2. az Ünneplők;
3. idő, tervezés, szervezés;
4. helyszín;
5. időpont;
6. meghívottak igényei.

Ezeket betartva már túl lesztek a tökéletes babaváró felé vezető út legnehezebb részén, s nem marad más hátra, mint a legizgalmasabb rész tervezése, a minőségi időtöltésé. Összeszedhettek régebbi képeket a szülőkről és kifaggathatjátok a nagyszülőket, hogy maguk a szülők milyen gyermekek voltak. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg könnyes és vicces sztori tud előkerülni egy-egy ilyen beszélgetésből. Csaphattok egy társasjátékos partit, de akár aktívabb, piknikkel egybekötött elfoglaltságot is szervezhettek. Persze nem maradhat ki a lehetőségek sorából egy játékos teszt sem, ahol a szülőséghez kapcsolódó kisebb kihívások elé állítjátok az Ünnepelteket. Bármit is választotok, a lényeg, hogy feltöltő legyen, olyan amiben minél többen részt tudnak venni, s ami biztos, hogy nem feszélyezi sem az Ünnepelteket, sem az Ünneplőket.

Ha tetszenek a fenti ötletek, de mégis tanácstalanok vagytok az időtöltéssel kapcsolatban, esetleg már nincs időtök, erőtök megszervezni, nézz be a Bulidoboz virtuális boltjába, ahol már megtalálható egy mini babavárós játékdoboz.






55 views0 comments
bottom of page